Ben jij creatief en lijkt het je leuk om te leren hoe je van een pluk van de staart van jouw lieveling een mooie armband maakt? Dan is deze workshop wat voor jou. Je leert verschillende vlechttechnieken, en mag gebruik maken van mijn materialen. 

De workshop

Tijdens de workshop leer je hoe je door middel van verschillende vlechttechnieken een mooie armband kunt maken. Aan het eind van de workshop is je armband helemaal af, je kunt deze dan gelijk dragen. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen is een pluk haar van de staart (!), de rest van de materialen die je nodig hebt (zoals sluitingen en bedels) zorg ik voor. Het haar moet vijftig centimeter lang zijn, en zo dik zijn als een muntje van tien eurocent. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dat ik haar voor je meeneem. Maar het mooiste is natuurlijk om een aandenken aan je lieveling te maken! De kosten voor de workshop bedragen €25 per persoon.

  • Een creatieve, leerzame workshop
  • Materiaal (excl. het haar zelf)
  • Een hapje en een drankje

Opgeven

Wil je een workshop plannen bij jou op locatie? Ik kan naar je toe komen vanaf 8 personen, het maximum is 30 personen. Bovenop de prijs per persoon komen nog benzinekosten. Wil je liever deelnemen aan een workshop die al gepland staat? In mijn agenda kun je vinden waar en wanneer openbare workshops gepland staan, en vind je informatie hoe je je hiervoor kunt aanmelden. Wil je een aanvraag indienen voor een workshop bij jou op locatie druk dan op onderstaande knop.

Boek workshop

Wil je wel zo’n mooie armband, maar wil je dit liever niet zelf maken? Geen probleem, ik kan ze namelijk ook voor je maken (en nog vele andere soorten paardenhaarsieraden). Check de webshop voor alle beschikbare modellen en zoek wat leuks uit!

Fotoimpressie