Bij Lavitana kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten armbanden. Check de pagina ‘Armbanden‘ om alle modellen te bekijken. Maar kun je nou niet kiezen? Geen probleem! Bij Lavitana is het ook mogelijk om een armband geheel naar eigen wens samen te stellen. Hoe dat werkt leggen we op deze pagina uit.

Stap 1: Kies je sluiting

De customize-armband begint bij een startbedrag van €30 euro. Afhankelijk van de soort sluiting komt hier €0, €5, €10 of €20 euro bij.

Sluitingen voor een platte vlecht:
1= Magneet sluiting mini – zilver en goud -RVS
2= Magneet sluiting medium -zilver / rosé / goud – RVS
3= Magneet sluiting groot zilver / rosé / goud – RVS
4= Klik sluiting middel – zilver / rosé / goud – RVS
5= Klik sluiting groot – zilver ( op aanvraag ook in het rosé / goud ) RVS
6= Klik sluiting extra groot -zilver (op aanvraag ook in het rosé / goud) RVS
7= Vierkante ketting sluiting – zilver / rosé / goud – RVS

Sluitingen voor een ronde vlecht:
8= Ronde medium magneet sluiting – zilver en goud -RVS
9= Bling sluiting – alle kleuren
10= Ronde ketting sluiting medium – zilver- rosé – goud / RVS
11=  Ronde klik sluiting zilver ( op aanvraag ook in het rosé / goud ) RVS

Stap 2: Kies de kleur van je sluiting

Op bovenstaande foto bij stap 1 kun je al zien dat je bij de meeste sluitingen kunt kiezen tussen zilver, rosé of goud. Kies je voor een blingsluiting, dan kun je uit onderstaande kleuren kiezen:

Stap 3: Kies het aantal strengen

Vervolgens kun je zelf het aantal strengen waarmee de vlecht gevlochten wordt kiezen. Meer strengen betekent een bredere armband. Je kunt kiezen uit:

  • 2 strengen (visgraat)
  • 3 strengen
  • 4 strengen (rond)
  • 4 strengen (plat)
  • 5 strengen
  • 6 strengen (rond)
  • 6 strengen (plat)
  • 7 strengen (+€5)
  • 8 strengen (+€7)

Foto 1: vier strengen rond versus zes strengen rond. Foto 2: vier strengen plat, vijf strengen plat en visgraat. Foto 3: drie strengen en zes strengen.

Foto 1: Rond gevlochten versus foto 2: plat gevlochten

 

Stap 4: Aantal bedels/ schuivers

Vervolgens geef je aan hoeveel bedels/ schuivers je zou willen toevoegen aan de armband. Dit kunnen er maximaal zes zijn. Elke bedel of schuiver kost €3 euro extra.

Stap 5: Welke bedel/ schuiver?

Daarna geef je aan welke bedels/ schuiver je zou wiillen. Er zijn 6 verschillende invulvelden. Wil je geen bedels/ schuivers, dan laat je deze leeg. Wil je er bijvoorbeeld drie? Dan zet je in het eerste veld de naam + kleur (indien van toepassing) van de bedel/ schuiver die jij wilt, en in het tweede veld de naam + kleur (indien van toepassing) van de tweede bedel/schuiver die jij wilt, etc. Je kunt kiezen uit de volgende bedels en schuivers:

Stap 6 :Geen eigen haar?

Ook als je zelf niet over paardenhaar beschikt is het mogelijk de armband te bestellen. Je kunt dan aangeven welke kleur paardenhaar je graag zou willen. Als de kleur van jouw voorkeur niet meer op voorraad is dan nemen wij contact met jou op. Het toevoegen van paardenhaar kost €5 euro extra.

Stap 7: Bestellen maar!

Nu heb je jouw eigen armband samengesteld en hoef je deze alleen nog maar te bestellen. Klik op de knop hieronder om naar de bestelpagina te gaan.

Bestel armband