Wil je beginnen met vrijheidsdressuur? Dan is les nemen een aanrader. Op deze manier maak je een veilige start! Ook als je al begonnen bent kan ik je helpen bij dingen waar je tegenaan loopt. Een les is mogelijk in groepsverband, maar ook privé. Voor meer informatie en vragen over de kosten kun je vrijblijvend contact opnemen. 

Privéles

PrivélesBij een vrijheidsdressuurles kom ik op locatie. We beginnen altijd bij de basis. Meelopen, halthouden, teruglopen en wijken voor druk. Vervolgens kun je als jij en je pony al wat kunnen dat laten zien. Aan de hand hiervan geef ik je feedback waar we mee aan de slag gaan, en kijken we wat je nog meer kunt leren. Ben je beginnend in de vrijheidsdressuur, dan beginnen we met simpele oefeningen om je paard aan te leren. Bij een les is het ook mogelijk dat ik één van mijn paarden meeneem om te laten zien hoe een oefening uitgevoerd kan worden. De les duurt ongeveer een uur, afhankelijk van hoe lang je paard gefocust kan blijven. Privélessen geef ik momenteel alleen in de omgeving van Arnhem, voor andere locaties kun je een groepsles boeken.

Groepsles

GroepslesHeb ej een groepje van minimaal vier personen? Dan is het ook mogelijk gezamenlijk een vrijheidsdressuurles te volgen. Dit is eigenlijk hetzelfde als de privéles, maar dan in groepsverband. Ook hierbij is het mogelijk dat ik mijn paarden meeneem voor een demonstratie. Ook hierbij is het mogelijk dat ik mijn paarden meeneem voor een demonstratie. Ik werk in groepen van 4 personen per uur.

Workshop

workshopBij een vrijheidsdressuurworkshop beginnen we eerst met theorie in de kantine. We nemen eerst alle theorie door van ‘Hoe begin ik?’ tot aan de gevorderde trucs. Hierna geef ik een demonstratie met mijn paarden. Ook is het mogelijk om zelf een trucje te vragen aan mijn paarden, om te ervaren hoe dit is met een paard die het al kan. Hierna is het even tijd voor een hapje en drankje. Vervolgens gaan we in groepjes van twee (of eventueel alleen) met jullie eigen paarden aan de slag. Vervolgens gaan we in groepjes van 4 met jullie eigen paarden aan de slag. De workshop kan plaatsvinden bij ons op locatie in Arnhem (Gelderland), maar kan ook bij u op locatie gehouden worden.

Les boeken?

Wil je een les vrijheidsdressuur van mij boeken klik dan op onderstaande knop.

Boek les vrijheidsdressuur