Zonder mijn vier paarden Boots, Diëgo, Winnetou en Dandy zou Lavitana niet compleet zijn. Daarom stel ik ze op deze pagina aan jullie voor. Ook stel ik jullie voor aan de (helaas) inmiddels overleden Sjaggy, mijn allereerste paard waarmee Lavitana begonnen is. 

Boots

BootsShetlander Boots is bij ons gekomen toen hij nog maar zeven maanden oud was. We gingen eigenlijk kijken voor zijn broertje Bob, maar we kwamen niet met Bob maar met Boots thuis. We waren in één keer verkocht! Boot is ingereden toen hij nog hengst was en dit pakte hij heel snel op. Inmiddels is Boots gecastreerd. Boots beheerst alle oefeningen van de vrijheidsdressuur.

Meer over Boots

Dandy

DandyDandy is een driekleur tinker (het fanner type). Ook hij kwam bij ons toen hij zeven maanden oud was. Ik heb Dandy zelf ingereden, dit was letterlijk opstappen en wegrijden. Hij was zo braaf! Dandy is een plaatje om te zien, en met zijn manen van 1.50 meter word hij ook vaak geboekt voor fotoshoots, filmshoots en shows.

Meer over Dandy

Diego

Diëgo

Diego is al vanaf veulen bij ons en het beste maatje van Boots.
Het is een pony met een heel eigen karakter, wat de training vaak ook een uitdaging maakt. Daarnaast is hij wel erg werkwillig en heel leergierig.

Meer over Diëgo

Winnetou

WinnetouWinnetou is een heel vriendelijk paard met enorm veel humor. Hij kwam bij ons toen hij twee jaar oud was, en is de halfbroer van mijn overleden haflinger Sjagyy. Ik heb hem zelf alles geleerd tot waar we nu zijn. Winnetou wil graag voor je werken, maar het blijft een haflinger dus soms kan hij ook erg eigenwijs zijn!

Meer over Winnetou

De paarden van showteam Lavitana Boots, Diego, Winnetou en Dandy zijn tevens te boeken als fotomodel voor een fotoshoot. Ze zijn erg braaf en kennen allerlei vrijheidsdressuurkunstjes. Voor meer info kun je contact opnemen met info@lavitana.com.

 

Sjaggy

Sjaggy was mijn eerste eigen paard, ik kocht heb van mijn spaargeld toen ik tien jaar oud was. Sjaggy was toen drie jaar oud, een mooie barokke haflinger. Het enige dat ik met hem kon was een rondje lopen met een zadel er op, rijden kon hij nog niet. Toch was ik als tienjarig meisje natuurlijk helemaal blij, ik had mijn eigen paard! We hebben samen heel wat geleerd, met vallen en opstaan.

Meer over Sjaggy

Sjaggy