Wil je mij en de paarden eens in het echt zien? Dan is dit jouw kans! Tijdens een Lavitanadag geef ik een leerzame demonstratie in vrijheidsdressuur, en mag je vervolgens zelf ervaren hoe het is om met mijn paarden te werken en er op zitten voor een truc. Deze dag leer je een eigen armband van paarden haar maken en doen we een fotoshoot met de paarden. De Lavitana dagen zijn zowel bij ons op locatie, maar wij kunnen ook naar uw locatie komen. De dagen zijn in groepsverband te boeken maar ook vanaf twee personen.

Lavitanadag de luxe

Deze dag gaan we allemaal leuke dingen doen, en je krijgt zelfs de kans om met onze paarden te trainen én te rijden!  Deze dag zit vol leerzame demo’s, een hele boel lol en lekker eten en drinken. Ook leer je tijdens een workshop je eigen armband te maken van paardenhaar, hoe cool is dat?! Ook is er een genoeg mogelijkheid om op de foto te gaan met de paarden.  Na alle activiteiten gaan we lekker eten met z’n allen. Kortom, een echte Lavitana dag de luxe voor jong en oud! Het is in Arnhem. De kosten zijn 50 euro p.p en het is van 10:00 tot 18:00. Het hele jaar door worden er verschillende Lavitanadagen georganiseerd, deze vinden plaats bij mij op locatie. Check de agenda om te kijken wanneer de eerstvolgende gepland staat en om je op te geven!

  • Demonstratie vrijheidsdressuur
  • Werken met de paarden van Lavitana
  • Op een steigeren paard zitten (en/of andere trucs doen)
  • Rijden met de paarden
  • Onbeperkt eten en drinken
  • Workshop paardenhaarsieraad
  • Fotoshoot met mij en de paarden, na afloop ontvang je digitale bestanden

 

Lavitanadag bij jou op locatie

 Deze Lavitanadag is te boeken bij jou op locatie. Ik kom met twee pony’s/ paarden naar keuze naar jou toe. Ik geef een show/ demonstratie, en de kinderen mogen zelf met de paarden aan de slag. Ook maken we een armband van paardenhaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je mailen naar info@lavitana.com

  • Vrijheidsdressuurdemonstraties met twee van mijn paarden
  • Zelf werken met de paarden
  • Workshop paardenhaarsieraad (inclusief benodigde materialen zoals sluitingen en bedels)

Besloten lavitanadag

Het is ook mogelijk om een besloten Lavitanadag bij mij op locatie te organiseren, met een eigen samengesteld groepje. Denk bijvoorbeeld aan een staluitje of verjaardagsfeestje. We doen dan hetzelfde programma als een Lavitanadag (de luxe), maar dan echt bij mij op stal waar de paarden normaal ook staan en niet op de locatie die ik altijd afhuur voor de Lavitanadag. Voor meer informatie en de kosten kun je vrijblijvend contact opnemen. Wil je nou echt helemaal een privé Lavitanadag, dus voor jou alleen of met bijvoorbeeld een vriendin? Zelfs dat is mogelijk. Je krijgt dan privéles op Dandy en mag met hem een stuk door het bos rijden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, kun je vrijblijvend contact opnemen.

Opgeven

Wil jij je graag opgeven voor een Lavitanadag of een Lavitanadag de luxe? Check dan de agenda op deze website om te zien wanneer er weer een datum beschikbaar is. Wanneer er nog geen nieuwe data gepland staan in de agenda, hou dan mijn social media kanalen in de gaten. Hierop zal ik het laten weten wanneer ik weer van plan ben een nieuwe dag te organiseren. Ook kun je me altijd mailen of een berichtje sturen via social media, zodat ik weet dat er weer nieuwe interesse is in een Lavitanadag (de luxe). Wees er snel bij want vol is vol, er kunnen maximaal tien mensen deelnemen. Er wordt altijd gekozen voor een dag in het weekend. De dagen vinden plaats in Renkum (Gelderland). Na opgave ontvang je een bevestigingsmail, met de exacte locatie. De locatie ligt vlakbij het bos, dus je ouders hoeven zich niet te vervelen. Voor een besloten Lavitanadag kun je contact opnemen via info@lavitana.com voor de voorwaarden.

Fotoimpressie