Samen met mijn paarden reis ik door heel Nederland, Duitsland en België om leerzame demonstraties en/of prachtige shows te geven op het gebied van vrijheidsdressuur en bitloos rijden. Mijn paarden hebben opgetreden op grote evenementen zoals o.a Horse Event en zijn drukte gewend. Voor meer informatie of vragen over de kosten kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via info@lavitana.com

Demonstratie

DemonstratieTijdens een demonstratie laat ik samen met mijn paarden zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vrijheidsdressuur, bitloos en tuigloos rijden en/of natuurlijk dresseren. Het belangrijkste vind ik samenwerking en plezier hebben. Het door u gekozen onderwerp ga ik demonstreren samen met mijn paarden. Ik leg hierbij alles uit wat er bij komt kijken. Denk hier bij aan: Wat houd het in? Wat heb je nodig? Hoe begin je? Welke commando’s? Hoe ga ik om met problemen? Etc. Om het publiek te betrekken bij de demonstratie is het mogelijk om mensen uit het publiek zelf een truc te laten vragen aan de paarden, of dat ze zelfs op een van de paarden een truc uitvoeren zoals bijvoorbeeld het steigeren.

  • U kunt kiezen uit verschillende demonstraties, namelijk vrijheidsdressuur, bitloos rijden, tuigloos rijden of natuurlijk dresseren.
  • Interactie met het publiek is mogelijk, het publiek kan de mogelijkheid krijgen bepaalde trucs zelf uit te voeren
  • Een demonstratie duurt gemiddeld zo’n 20 à 30 minuten, maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk.
  • U kunt zelf kiezen welke paarden u wilt boeken. Alle vier mijn paarden zijn drukte, muziek en veel publiek gewend.

Show

DemonstratieBij een show laat ik op prachtige muziek de vrijheidsdressuurkunsten van mijn paarden zien. Dit kan een gewone show zijn, maar ook een show met een bepaald thema. Hierbij komen wij met bijpassende kleding en tuig. Met Winnetou en Dandy is het ook mogelijk om een kür op muziek te vertonen, waarbij we de vrijheidsdressuur kunsten onder de vrouw laten zien en bitloos/helemaal tuigloos rijden.

  • U kunt zelf bepalen watvoor soort show u wilt, bijvoorbeeld een show aan de hand of een kür op muziek.
  • Ik betrek het publiek graag bij de show, interactie door toeschouwers zelf kunsten met mijn paarden te laten proberen is mogelijk
  • Een show duurt gemiddeld zo’n 10 à 15 minuten, maar in overleg zijn andere tijden ook mogelijk.
  • U kunt zelf kiezen welke paarden u wilt boeken. Alle vier mijn paarden zijn drukte, muziek en veel publiek gewend.

Voor de kleintjes

KindershowDeze activiteit met mijn shetlanders Boots en Diego is speciaal voor kleine kinderen en erg leuk voor tijdens ponykampen. Alle kunsten die Boots en Diego doen, doen de kinderen onder begeleiding van Megan na. Zo begint Boots bijvoorbeeld met ‘warmlopen’ in de Spaanse pas en daarna leert daarna de kinderen buigen, huppelen, in de spagaat staan en allerlei andere leuke oefeningen. Deze kindershow is naar wens in te richten. Ik kan bijvoorbeeld ook eerst beginnen met een show op muziek, en vervolgens beginnen met het leerzame gedeelte (de demonstratie, gymen met Boots en Diego).